.
Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

“Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία – Υμνωδία προς το φως”

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου με τίτλο «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία-Υμνωδία προς το Φως».

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου Μουσικά σχολεία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έπαιξαν μουσική και ερμήνευσαν κομμάτια παραδοσιακής, κλασικής, λαϊκής, ροκ και έντεχνης μουσικής, σε πολλά σημεία της πόλης της Καβάλας. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τα Μουσικά Σχολεία Αλεξανδρούπολης, Σερρών, Παλλήνης, Αγρινίου, Καβάλας, Δράμας, 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών, Λάρισας, Λιβαδειάς, Κομοτηνής, Τρικάλων, Άρτας, Πρέβεζας, Καστοριάς και το Musikschule Nurnberg German.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…», καλωσόρισε τους μαθητές όλων των συμμετεχόντων Μουσικών Σχολείων σε μια γιορτή γνωριμίας, με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος “Εμπειροτέχνες”, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Latest news

Related news