.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά – Που άφησε την περιουσία του αξίας άνω των 10 εκατ ευρώ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαθήκη του πολυαγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που “έφυγε” από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς σύμφωνα με τη διαθήκη του, αφήνει το σύνολο της περιουσίας του, η οποία σε αξία ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, στη σύζυγό του και την κόρη του.

Όπως ανέφερε η εκπομπή “Πρωινό”, ο τραγουδιστής άφησε στους δικούς του ανθρώπους τα εξής: Μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, Το «Χωριό της Ειρήνης», κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, παραθάλασσιο εξοχικό, πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις και πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών.

Το 50% της περιουσίας του Βασίλη Καρρά το κληρονομεί η σύζυγός του και το υπόλοιπο 50% η κόρη του. Σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του θα ανήκουν για τα επόμενα 50 χρόνια στην σύζυγό του Χριστίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, παλιότερα είχε γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Βασίλη Καρρά να πουλήσει το «χωριό της Ειρήνης» αντί για 7 εκατομμύρια ευρώ. Τότε ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε αρνηθεί.

Πηγή: newsit.gr

Latest news

Related news