.
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ευσταθίου πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του εξαιρετικού συναδέλφου, φίλου και πρώην προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου
Ο Γιώργος Ευσταθίου διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ν. Έβρου την περίοδο 1994 – 2011 , Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας την περίοδο 1987-2010, Πρόεδρος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.), Πρόεδρος του Σωματείου Ελαιοχρωματιστών Αλεξανδρούπολης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» από το 1984 έως 2010.

Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ αγαπητός στους εργαζόμενους και στην κοινωνία του Έβρου με έντονη συνδικαλιστική δράση και αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων .

Δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του και στους φίλους του αλλά και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα.
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:30 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του.
Για το Δ.Σ.
Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ασπιώτης Ευστάθιος Μουσουνάκης Ανθιμος

Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου Γιώργου Ευσταθίου.
Ο Γιώργος Ευσταθίου αφήνει το θετικό αποτύπωμά του στο συνδικαλιστικό κίνημα λόγω της αποδοτικής δράσης του στους αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων. Ήταν δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός στους εργαζόμενους που εκπροσωπούσε αλλά και στους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκε.
Ο Γιώργος δε θα λείψει μόνο στην οικογένειά του και στους φίλους του αλλά και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα. Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Latest news

Related news