.
Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ήττα για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Την οργή και την απογοήτευση της για τον 3ο διαιτητή του αγώνα των πλέι αουτ με την Αρετσού εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο fb επισημαίνονται τα εχθρικά σφυρίγματα του εν λόγω ρέφερι, τα οποία όπως τονίζεται καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αφήνεται μομφή και στους δύο άλλους ρέφερι του επέτρεψαν να πάρει τόσα σφυρίγματα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Καβάλα αναγκάζεται να ασχοληθεί με τη διαιτησία διότι επιθυμεί στο επαναληπτικό παιχνίδι να οριστούν ρέφερι που να μπορούν να ανταποκριθούν στην σπουδαιότητα του αγώνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι των play out με αντίπαλο την Αρετσού από το οποίο κρίνεται για την ομάδα μας η προσπάθεια της χρονιάς, έρχεται ο τρίτος διαιτητής κ. Τούσης, να μας γεμίσει με απογοήτευση και οργή με τα συνεχή εχθρικά σφυρίγματα του. Αποτέλεσμα να εξοργίσει κοινό παίκτες-παράγοντες και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε βέβαια γιατί οι δύο πρώτοι διαιτητές (που ήταν σωστοί) Γερακίνης-Μαραμής, επέτρεψαν να «πάρει» όλα τα σφυρίγματα ο κ. Τούσης και τους ανάγκασε να τον διορθώσουν μόνο μία φορά όταν σφύριξε φάουλ εις βάρος μας όταν καθαρά είχε λήξει ο χρόνος επίθεσης της αντιπάλου ομάδος.

Ως ομάδα πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την διαιτησία, αλλά αναγκαζόμαστε να δηλώσουμε ότι επιθυμούμε την προσοχή των αρμοδίων στο επαναληπτικό παιχνίδι, με διαιτητές που θα ανταποκριθούν στην σπουδαιότητα του παιχνιδιού».

Latest news

Related news