.
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ακσενέρ: Είμαι από την Δράμα, η οικογένειά μου μετανάστευσε τρεις φορές – Αποκαλύψεις για την καταγωγή της

Αποκαλύψεις για την καταγωγή της έκανε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος στην Τουρκία, Μεράλ Ακσενέρ, λέγοντας πως η οικογένειά της έχει μεταναστεύσει τρεις φορές.

Συγκεκριμένα, η Ακσενέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε αναφορά στην οικογένειά της, τονίζοντας: «Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχαν μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι».

Επίσης, η Ασκενέρ αναφέρθηκε σε μια ιστορία που την πλήγωσε στο παρελθόν και σχετίζεται με τον γαμπρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το 2015 στο τηλεοπτικό δίκτυο του γαμπρού του κυρίου Ερντογάν είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Πως υπάρχει μια κασέτα με δεδομένα που δεν αρμόζουν σε μια παντρεμένη γυναίκα. Εγώ πόνεσα πολύ με αυτό. Έχω τον αδελφό μου σκέφτηκα πως θα κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχω τον γιό μου… και τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από τα 18 μας», είπε η Ασκενέρ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Latest news

Related news