.
Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Αναστασία Ιωσηφίδου: ”Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί”

”Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί”, τόνισε σε δηλώσεις της η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ”Ώρα Δημιουργίας”, Αναστασία Ιωσηφίδου.

”Πριν από λίγες μέρες ανακοινώσαμε ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού μας, που ήδη από την περσινή χρονιά είχαμε ανακοινώσει τη συγκρότηση του. Ανακοινώσαμε 55 ονόματα, τα οποία προέρχονται από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο μικρότερος είναι 20 ετών, ο μεγαλύτερος έως και 70 ετών. Κατά μέσο όρο οι ηλικίες των υποψηφίων μας είναι περίπου στα 38 έτη”, ανέφερε σχετικά η κ. Ιωσηφίδου.

ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

”Το σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι έχουμε υποψήφιους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, διότι έτσι θεωρούμε ότι πρέπει να είναι ένας συνδυασμός, δηλαδή να απαρτίζεται από άτομα από όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Ίσως και να είμαστε ο μόνος συνδυασμός που πληρούμε την ποσόστωση των γυναικών που εκ του νόμου υποχρεούμαστε, καθώς πρέπει ένας συνδυασμός να έχει τουλάχιστον το 40% των υποψηφίων του σε γυναίκες. Αυτό αποδεικνύει ότι και οι γυναίκες αν πραγματικά βρουν μία ομάδα κι έναν επικεφαλής από υποψήφιους που τους εμπνέουν, δηλώνουν πραγματικά ενεργά το ρόλο τους”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Αναστασία Ιωσηφίδου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

”Είμαι περήφανη για τα άτομα του συνδυασμού μας και προχωράμε φυσικά, απλά ο αριθμός 55 που δημοσιοποιήσαμε έχει τη δική του σημασία, καθώς ο αριθμός αυτός είναι αυτός που απαιτεί ο νόμος όσον αφορά τον ελάχιστο αριθμό ατόμων που πρέπει να έχει ένας δημοτικός συνδυασμός, προκειμένου να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. Εννοείται φυσικά ότι συνεχίζουμε, η ομάδα αυξάνεται. Άλλωστε έχουμε άλλους δύο μήνες ακόμη, προκειμένου να κατατεθεί επίσημα ο συνδυασμό μας όπως και οι υπόλοιποι φυσικά στο Πρωτοδικείο και φυσικά ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο της ομάδας των ανθρώπων που απαρτίζουν την ”Ώρα Δημιουργίας” είναι ότι γίνεται μία μίξη εμπειρίας που απαιτείται και όρεξης νέων ατόμων για δουλειά. Εμπειρία με νέα άτομα, την ορμή των νέων, την εμπειρία των παλιών, προκειμένου να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο μας”, δήλωσε ακόμη η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Latest news

Related news