Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Αξιοποίηση του στρατιωτικού αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα- Ημέρα γιορτής για την Καβάλα

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022 στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με θέμα την αξιοποίηση του στρατιωτικού αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα.

Στη συνέντευξη πήραν μέρος επίσης ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας, Δημήτρης Μιχαλολιάκος, και οι εκπρόσωποι της Egnatia Aviation, Δημήτρης Λυμπεράκης (Γενικός Διευθυντής) και Γιώργος Ζωγραφάκης (Διευθύνων Σύμβουλος), οι οποίοι αναφέρθηκαν στους όρους εκμίσθωσης του στρατιωτικού αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα στην εταιρία τους για σαράντα (40) χρόνια, καθώς και στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών κατασκευής των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενούν σε σταθερή βάση περισσότερους από τετρακόσιους (400) εκπαιδευόμενους της νέας σχολής πιλότων.

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως “πρόκειται για μία πολύ σημαντική επένδυση, η οποία θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ. Είναι μια επένδυση που βάζει την Καβάλα στον αεροπορικό χάρτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την προσπάθεια την οποία έκανε το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να τελεσφορήσει ο διαγωνισμός για το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην Egnatia Aviation”.

Latest news

Related news