.
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Γυναίκα στη Δράμα έκανε «μαϊμού»-καταγγελία για ληστεία και συνελήφθη

Μέσα σε 24 ώρες γκρεμίστηκε η «σκηνοθεσία» που είχε στήσει μια Ελληνίδα, η οποία κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της στη Δράμα τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν γάντια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Όπως είχε πει αρχικά η γυναίκα, ένας από τους δράστες χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματός της παριστάνοντας έναν γνωστό και την έπεισε να ανοίξει. Μόλις το έκανε, εισέβαλαν οι τρεις δράστες που, όπως ισχυρίστηκε, την ακινητοποίησαν με την απειλή κατσαβιδιού και σωματικής βίας, ερεύνησαν τα δωμάτια και άρπαξαν χρήματα και διάφορα χρυσαφικά.

Όμως, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί εξέτασαν πλάνα από κάμερες γειτονικών καταστημάτων και διαπίστωσαν ότι τις επίμαχες ώρες ούτε μπήκε ούτε βγήκε κάποιος από την πολυκατοικία όπου κατοικεί η φερόμενη ως θύμα. Το πρωί του Σαββάτου, η γυναίκα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Latest news

Related news