.
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

“Δίδουμε βαρύτητα σε έργα υποδομών και όχι μόνο” τονίζει ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

Σειρά επαφών είχε σε υπουργεία στην Αθήνα ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης. Μεταξύ άλλων συναντήθηκες με τον υπουργό κ. Λιβάνη για θέματα επικοινωνιών. Ο δήμαρχος κ. Φίλιππος Αναστασιάδης σημείωσε ότι είχε επαφές και για αγροτικά ζητήματα.

Ο δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε ότι “Πράγματι στην Αθήνα βρέθηκα μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια οι δουλειές και οι επαφές εκεί δεν τελειώνουν αλλά προσωπικά είχα πολύ σημαντικές επαφές με τον υπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνη όπου πλέον ολοκληρώνεται η διαδικασία προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της χώρας και να μπορέσουμε έτσι να τοποθετήσουμε αναμεταδότες της DIGEA προκειμένου να καλυφθεί το τηλεοπτικό σήμα μια και η περιοχή έχει πρόβλημα…

Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και την μελέτη που έχουμε ήδη έτοιμη νομίζω ότι θα μπορέσουμε να χρηματοδοτηθούμε και θα ολοκληρώσουμε αυτό το έργο.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θα χρηματοδοτηθούμε και για τα δύο ΚΕΠ στο Δήμο Παγγαίου, προκειμένου να αναπλασθεί ο χώρος και να έχουμε καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας».

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι υπήρξε και μια επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και δη το Γενικό Γραμματέα κ. Σταυριουνιδάκη. « Ο οποίος θα μας βοηθήσει δια ζώσης ώστε να δούμε το μεγάλο έργο οδοποιίας στο Δήμο Παγγαίου που ξεκίνησε και έτσι θα δει και το εργοτάξιο του εργολάβου. Ξεκινώντας από τα Τενάγη των Φιλίππων λοιπόν εκεί που θα γίνουν κάποιες γέφυρες σιγά σιγά θα ξεκινήσει το έργο ώστε να δούμε πώς θα δώσουμε πνοή στους αγρότες μας, μια και βελτιώνουμε όσο γίνεται πιο πολύ τις υποδομές μας στον αγροτικό τομέα.

Και μάλιστα στον αγροτικό τομέα που πλήττεται από παντού. Επίκειται και η επίσκεψη από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Τραϊνούπολο ο οποίος είναι στον Έβρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει και στο Παγγαίο” τόνισε καταληκτικά.

Latest news

Related news