.
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Δεν θεωρεί ενδεχόμενο να διαγραφεί από την ΝΔ ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφής μελών της Νέας Δημοκρατίας από το κόμμα, σε περίπτωση που συμμετάσχουν σε συνδυασμούς των αυτοδιοικητικών εκλογών που δεν έχουν την επίσημη υποστήριξη του κυβερνώντος κόμματος, απάντησε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ. με την Περιφερειακή Σύνθεση, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

”Θεωρώ ότι το να είσαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι μια απλή ταυτότητα ή μια συνδρομή. Είναι αγώνες, είναι δράση, είναι ιστορία. Η δική μου προσωπική και οικογενειακή ιστορία είναι άμεσα συνυφασμένη με τη Νέα Δημοκρατία”, σημείωσε αρχικά ο κ. Ιωσηφίδης.

ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

”Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να διαγράψει μια παρουσία δική μου επίσημα στο κόμμα από το 2001 ως μέλος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, ως υπεύθυνος της ΔΑΠ σε πανεπιστημιακή σχολή. Ως μέλος της ΝΟΔΕ και υποψήφιος πρόεδρος της και ως τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, διορισμένος από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα αυτά δεν νομίζω ότι μπορεί να τα διαγράψει κανένας, ούτε τους δικούς μου αγώνες ούτε και της οικογένειάς μου, στενής και ευρύτερης που πάντα είναι συνυφασμένη με τις αρχές της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής”, δήλωσε ακόμη για το θέμα ο κ. Ιωσηφίδης.

Latest news

Related news