.
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

“Εδώ σε θέλω κάβουρα , να περπατάς στα κάρβουνα”

Η τελευταία ανακοίνωση του κ. Μουριάδη αναφορικά με το θέμα της ακτής Καλαμίτσας , δεν απάντησε σε κανένα από τα αμείλικτα ερωτήματα που του θέσαμε και για τα οποία βεβαίως “ποιεί την νήσσαν” .Αντιθέτως όλα όσα αναφέρει είναι μια φλύαρη επανάληψη όσων τα τελευταία χρόνια αναμασά , υπερασπιζόμενος με τον τρόπο αυτόν μόνο τα συμφέροντα της ΕΤΑΔ.
Γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο ο ίδιος , όσο και ο γνωστός και μη εξαιρετέος υποβολέας του , ότι η νομική υπηρεσία με την εισήγηση της (η οποία πρότεινε όσα μέχρι σήμερα ,νομικά και πολιτικά, υποστηρίζει η επικεφαλής μας) , τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα στην συνείδηση των δημοτών μας .
Ο κ. δήμαρχος θα πρέπει να αποδεχθεί , ότι παρά τους μέχρι τώρα , περί του αντιθέτου λεονταρισμούς του , σήμερα υπάρχει απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία “εγκρίνει την άσκηση έφεσης του Δήμου Καβάλας κατά της ΕΤΑΔ” .
Εάν λοιπόν όπως υποστηρίζει ¨καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται” , ας τροποποιήσει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , σε ” άσκηση έφεσης μόνο για το κοινόχρηστο δημοτικό πεζοδρόμιο και κράσπεδο” , ώστε να μπορέσουμε , όπως ο ίδιος μας προτρέπει, να “ενεργήσουμε τα νόμιμα” .
“Εδώ σε θέλω κάβουρα , να περπατάς στα κάρβουνα”

Για την Παράταξη ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η Επικεφαλής
Αναστασία Ιωσηφίδου

Latest news

Related news