.
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Εκλογές για τη διοίκηση του συλλόγου κατοίκων Οικισμού Σαράντα Νέας Ηρακλείτσας

Αποδίδουν όπως φαίνεται οι προσπάθειες του συλλόγου κατοίκων νέου Οικισμού Νέας Ηρακλείτσας να επανέλθει στην δραστηριότητα.

Υπήρχε για χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Επηρεάστηκε κι ήταν σε αδράνεια λόγω της πανδημίας. Πρόσφατα άρχισε η προσπάθεια να οργανωθεί ξανά. Μετά την πρώτη συνάντηση μελών, επακολούθησε δεύτερη.

Σε αυτήν οργανώθηκε- αποφασίστηκε η προσωρινή διοίκηση. Με αποκλειστικό σκοπό τη γενική συνέλευση για την εκλογή κανονικού διοικητικού συμβουλίου. Η προσωρινή διοίκηση κάνει όσα έτσι κι αλλιώς προβλέπει το καταστατικό σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Υπάρχει αισιοδοξία όταν ο σύλλογος θα βρεθεί σύντομα σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας. Θα επιδιωχθεί να γράψει κι άλλα μέλη μιας και στον οικισμό διαμένουν ίσως και 1.000 άνθρωποι τον Χειμώνα.

Πολλοί περισσότεροι τα Καλοκαίρια. Πρόκειται για το γνωστό οικισμό Σαράντα, στην είσοδο της Νέας Ηρακλείτσας. Στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του συμμετέχουν οι Αθιανάς Απόστολος, Γκαϊτατζής Γεώργιος, Ζογκού Μάλαμα, Μπαλάσκα Ειρήνη, Σπανουδάκης Αλέξανδρος. Ο κ. Αθιανάς δήλωσε ότι «Μαζευτήκαμε 17 άτομα και εκλέξαμε πενταμελή Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα οργανώσει την διενέργεια εκλογών σύντομα».

Latest news

Related news