Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Επίσκεψη σπουδαστών του ΔΙΕΚ Καβάλας στη Διεύθυνση Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Το διήμερο 9 και 10 Μαΐου 2022 στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών δύο τμημάτων της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής-Υπηρεσία Ορόφων-Εμπορευματογνωσία)» του ΔΙΕΚ Καβάλας, συνοδευόμενοι από τις εκπαιδεύτριες, Βασιλική Στογιαννίδου και Θεοπίστη Σίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι σπουδαστές συνομίλησαν με τη διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου, για το αντικείμενο του τμήματος που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στη διασφάλιση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικής λειτουργίας των υπηρεσιών φιλοξενίας σύμφωνα με τους κανονισμούς, καθώς και την πολιτική και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις διαμονής και φιλοξενίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε από την κ. Γανίτου και παρουσίαση του συνόλου των δράσεων στο κομμάτι της τουριστικής προβολής και όλων των σύγχρονων προωθητικών ενεργειών και εργαλείων που χρησιμοποιεί η Επιχείρηση. Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων στο πλαίσιο του αντικειμένου του Τουρισμού, καθώς και πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Καβάλας στη Διεύθυνση Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης, ενώ ακολούθησε και διαλογική συζήτηση με τους σπουδαστές αναφορικά με τις προτάσεις τους για την τουριστική προβολή στον Δήμο Καβάλας.

Latest news

Related news