Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Επίσκεψη στην Καβάλα του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη

Μία σημαντική και άκρως εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2021 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με θέμα την Γαλάζια Οικονομία και την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική.

Μετά την παρουσίαση των προοπτικών, του νομοθετικού πλαισίου και των χρηματοδοτικών εργαλείων που πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κουτουλάκη και την Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής του ΕΣΠΑ κα. Φωκά Αθηνάς, δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να παραθέσουν τον υλοποιούμενο και μελλοντικό σχεδιασμό τους σε θέματα που άπτονται του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου.

Ο Δήμος Καβάλας μέσω του Δημάρχου κ. Μουριάδη Θόδωρου και της συνεργάτιδάς του σε θέματα Αστικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Δρ. Σαμουρκασίδου Έλενας, παρουσίασαν τον προγραμματισμό του Δήμου Καβάλας σε θέματα Γαλάζιας Ανάπτυξης, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής του δήμου για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τον ΟΛΚ στην κατεύθυνση της ανάδειξης του παράκτιου μετώπου της πόλης και στην ενίσχυση της ταυτότητάς της.

Latest news

Related news