.
Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου σε Στρατιωτικές Μονάδες της Λήμνου

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Ο Υπουργός μετέβη στην 130 Σμηναρχία Μάχης (130 ΣΜ) όπου συναντήθηκε με τα στελέχη που υπηρετούν στις εγκαταστάσεις των Κλιμακίων Επιφυλακής (Readiness) μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας, και ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα.

Ακολούθως ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη στις εγκαταστάσεις της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (88 Σ.ΔΙ.) όπου απηύθυνε σύντομη ομιλία με Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που υπηρετούν στη Λήμνο. Στη συνέχεια, ο Υπουργός είχε συνάντηση στο Επισκοπικό Μέγαρο του νησιού με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο Γ’ και ακολούθως με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

Στο περιθώριο της επισκέψεως στη Λήμνο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς επίσης και αντάλλαξε απόψεις για λύσεις που μπορούν να εξευρεθούν.

Latest news

Related news