.
Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Κομοτηνή: Τούβλα έπεσαν από ταράτσα σε τραπέζια εστιατορίων

Λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία στην Κομοτηνή, όταν τούβλα «απογειώθηκαν» από ταράτσα και κατέληξαν στα τραπέζια εστιατορίων που ήταν ανοιχτά…

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή και ακόμα χειρότερες καταστάσεις στην Κομοτηνή, όταν τα τούβλα που φαίνονται στις παρακάτω εικόνες, κατέληξαν από ταράτσα πολυκατοικίας, στα τραπέζια εστιατορίων στην κεντρική πλατεία. Ευτυχώς δεν υπήρχαν άτομα εκείνη την ώρα στο σημείο. Δεν καθόταν κανείς στα τραπέζια, ενώ επίσης δεν περνούσε κανείς για να μπει στα ενδότερα. Ο καιρός στην Κομοτηνή παραμένει άστατος, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους.

Οι έντονοι άνεμοι που πνέουν στην Κομοτηνή λίγο έλειψε να προκαλέσουν τραγωδία στην κεντρική πλατεία Ειρήνης, όταν δεκάδες τούβλα από ταράτσα πολυκατοικίας «προσγειώθηκαν» στα αίθρια δύο καταστημάτων εστίασης.

Όπως μάλιστα τόνισε ο ιδιοκτήτης ενός εξ αυτών: «προφανώς κατέρρευσε κατασκευή που ήταν άσχημα φτιαγμένη στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ωστόσο, εάν υπήρχε άνθρωπος που έτρωγε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί και δεχόταν ένα τέτοιο τούβλο στο κεφάλι, σίγουρα θα έμενε στον τόπο. Από τύχη και λόγω της κακοκαιρίας, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν ούτε θαμώνες, αλλά ούτε και περαστικοί».

Να σημειωθεί ότι από την πτώση των τούβλων προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στις τέντες, στα τραπεζάκια και στις σιδεριές της ειδικής κατασκευής που υπάρχει για να οριοθετεί τον αίθριο χώρο, ενώ οι ριπές του ανέμου παραμένουν ιδιαίτερα ισχυρές, γι’ αυτό και υπάρχουν σχετικές συστάσεις προς τους πολίτες, ώστε να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Πηγή: grtimes.gr

Latest news

Related news