Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Μάκης Παπαδόπουλος: «ΟΧΙ στην άνιση μεταχείριση δημοτών σε προσλήψεις προσωπικού και διαγωνισμούς του Δήμου»

Με το απαράδεκτο πρόσχημα της “εμπειρίας” και των “φυσικών ικανοτήτων”, η διοίκηση του Δήμου παραδέχτηκε ότι απέκλεισε γυναίκες κατά την τελευταία πρόσληψη εποχικού προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

“Κρύβεται” μάλιστα πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, στους οποίους χρεώνει την επιλογή, λες και είναι δική τους δουλειά να αποφασίζουν τις προσλήψεις.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή ευνόησε ένα δικό της μέλος στο ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ που παραιτήθηκε πρόσφατα και του ενοικίασε το κυλικείο της Δημοτικής Αγοράς με ενοίκιο μειωμένο κατά 60%, έχοντας αποθαρρύνει προηγουμένως την εμφάνιση ανταγωνιστικών προσφορών.

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με προκλητικό τρόπο τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσεις, αποκλείοντας ουσιαστικά δημότες από το δικαίωμα στην εργασία και στη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δήμου.

Εμείς είμαστε σταθερά υπέρ της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της ίσης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών σε θέσεις εργασίας και διαγωνισμούς του Δήμου για όλους τους δημότες.

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της παράταξης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Latest news

Related news