.
Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Μακάριος Λαζαρίδης: Ευγνωμονούμε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την εθνική προσφορά τους

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την εξής δήλωση:

«Ανήμερα της μεγάλης Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού, γιορτάζουμε και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τιμούμε την προσφορά των φρουρών της πατρίδας, που υπηρετούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας σε καιρούς πολέμου και ειρήνης, υπερασπιζόμενοι την εδαφική μας ακεραιότητα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Διαφυλάσσουν ταυτόχρονα με απόλυτη επιτυχία και τα ευρωπαϊκά σύνορα από ξηρά, θάλασσα και αέρα, καθιστώντας την Ελλάδα παράγοντα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευγνωμονούμε για την εθνική προσφορά τους!

Η αφοσίωσή τους στο εθνικό καθήκον μας γεμίζει με υπερηφάνεια!

Η αποτρεπτική ισχύς και οι αμυντικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας, κατά την τελευταία τριετία, ενισχύθηκαν σημαντικά και αυτό παραμένει διαρκής προτεραιότητά μας, ιδίως όταν οι προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας δεν έχουν τέλος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με αφοσίωση στο καθήκον και προσήλωση στην αποστολή τους, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή. Μέρα, μεσημέρι ή νύχτα!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

Latest news

Related news