.
Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας για το Πάσχα, κυρίως από Έλληνες επισκέπτες

Screenshot

Μεγάλη πληρότητα υπάρχει για την περίοδο του Πάσχα στα ξενοδοχεία της Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου Γαλαξίας, Γιώργος Σκλήρης, θα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Βαλκάνιοι τουρίστες.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «οι κρατήσεις συνεχίζουν και έχουν μία δυναμική για το Πάσχα. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι πληρότητες θα είναι υψηλές, κυρίως από ελληνική πελατεία. Θα έχουμε, δηλαδή, κυρίως Έλληνες επισκέπτες στην πόλη μας. Θα υπάρχουν και Βαλκάνιοι τουρίστες αλλά ένα μεγάλο μέρος είναι Έλληνες. Σε ό,τι αφορά τους Βαλκάνιους, ούτως ή άλλως έχει ξεκινήσει η περίοδος της προσέλευσής τους, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αλλά τώρα ενόψει της γιορτής του Πάσχα και των αργιών, έχει τονωθεί και η προσέλευση των Ελλήνων επισκεπτών.
Οι Έλληνες προέρχονται κυρίως από την Αθήνα, τη νότια Ελλάδα αλλά κι από περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Γενικά υπάρχει μια αυξητική τάση από Έλληνες επισκέπτες στην πόλη μας, κάτι που δεν συνέβαινε τα τελευταία χρόνια».
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Συνέχισε λέγοντας ότι «η τουριστική περίοδος ξεκίνησε για την Καβάλα προ ημερών, με την προσέλευση αρκετών Τούρκων. Για ένα δεκαήμερο λόγω των εορτών τους, υπήρξε μεγάλη προσέλευση από τη γειτονική χώρα και μαζί μεγάλες πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας.
Συνεχίζεται και το Πάσχα αυτή η προσέλευση κι απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, μπορούμε να αισιοδοξούμε πλέον και για το πώς θα κυλήσει και η σεζόν.
Ευελπιστούμε ότι φέτος το καλοκαίρι θα πάνε όλα καλά και δεν θα γίνει κάτι το απρόοπτο που όλοι φοβόμαστε και απευχόμαστε. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ δυνατή και πετυχημένη σεζόν φέτος».

Latest news

Related news