.
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Μεγάλος Βασίλειος Ο διωγμός από τη γη του: Η ταινία μαθητών της Ξάνθης που βραβεύτηκε από το ΥΠΠΟΑ

Το μήνυμα της αναπληρώτριας διευθύντριας του σχολείου, Χριστίνας Σταμούλη

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό τη δημιουργία ταινίας μικρού μήκους από μαθητές της Β΄ και Γ΄ γυμνασίου με θέμα «Μνήμες Μικράς Ασίας-Πόντου: 1922-2022», απέσπασε τον πρώτο τιμητικό έπαινο για την ταινία του με τίτλο «Μεγάλος Βασίλειος, ο διωγμός από τη γη του».

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Γ΄ γυμνασίου του σχολείου μας Βασιλική Τσαφαράκη, Ματίνα Λεσκόφτση και Πλαμένα Γκεωρκίεβα για την συμμετοχή καθώς και στον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Κατσούλη για την οργάνωση και πραγματοποίηση του παραπάνω εγχειρήματος. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στις επιταγές της αναμόρφωσης του σχολείου μας καθώς και στις σύγχρονες παιδαγωγικές τακτικές και μεθόδους δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και να παροτρύνουμε στην ανάπτυξη των επιμέρους δεξιοτήτων των παιδιών μας μέσα από παρόμοιες προσπάθειες.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του στις καινοτόμες δράσεις του σχολείου καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Κράλλη για τις δημιουργικές παρεμβάσεις του.

Η ΑΝΑΠΛ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Χριστίνα Σταμούλη

Πηγή: xanthinews

Latest news

Related news