.
Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Μετά από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Πνοή» έκανε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου ΠΝΟΗ. Σύμφωνα με την πρόεδρο κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη μετά από 3 χρόνια ξαναβγήκαν στους πολίτες με τις δημιουργίες τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «συνέβη το αναμενόμενο. Η στήριξη του κόσμου ήταν μαζική και όλα τα καλλιτεχνήματα των κυριών που τα δημιούργησαν, πουλήθηκαν. Αυτό μας δίνει την άνεση να προχωράμε στους στόχους μας χωρίς να έχουμε πολύ μεγάλα προβλήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε συνέχεια σ’ αυτές τις 80 οικογένειες που στηρίζουμε στο σύλλογο.

Ήταν μια ευχάριστη στιγμή για μας διότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν εκτεθήκαμε δημόσια λόγω του κορωνοϊού. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια που βγήκαμε πάλι στην πόλη μας, να γνωριστούμε εκ νέου με τον κόσμο, να δούνε τις δράσεις του συλλόγου μας. Ο κόσμος μας στηρίζει αμέριστα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τα είδη μας ήταν πρωτότυπα, κάθε χρονιά έχουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό στον κόσμο, βοηθώντας να στολιστούν τα σπίτια, να προμηθευτεί ο κόσμος γλυκά και τσουρέκια. Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά τους».

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Πρόσθεσε ότι «την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα δώσουμε τα τρόφιμα των Χριστουγέννων. Οι δωροεπιταγές μας θα είναι φέτος ενισχυμένες διότι υπάρχει αύξηση των τιμών. Θα έχουμε τις δωρεές της ΚΡΕΚΑ, του ΑΒ Βασιλόπουλος, του Γατίδη κ.α. Έχουμε έναν κύκλο συνεργατών που στέκονται στο πλάι μας όποτε χρειαστεί».

Latest news

Related news