.
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις”, την οποία συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις”, την οποία συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας “Β. Βασιλικός”, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εν λόγω βιβλιοθήκης.

Η ημερίδα περιλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με ενεργό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση του πολυσύνθετου αυτού ζητήματος. Ειδικότερα, εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος, Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, η κα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χάιδω, ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια και υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου Καβάλας ΚΕΘΕΑ-ΚΙΒΩΤΟΣ και ο κ ΛΕΩΝΙΔΗΣ Βλαδίμηρος, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Κύριλλος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης, η κα ΚΕΛΕΠΤΣΟΓΛΟΥ Παρασκευήως εκπρόσωπος του Βουλευτή Καβάλας ΝΔ κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Ιωάννη, ο κ. ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Αναστάσιος ως εκπρόσωπος της Βουλευτού Καβάλας ΝΔ κας ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων της Π.Α.Μ.Θ. κ. ΓΡΑΝΑΣ Αρχέλαος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας κ. ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣΑπόστολος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καβάλας κ. ΜΟΥΡΙΑΔΗΘεόδωρου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣΠασχάλης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΛΑΒΟ Σπυρίδωνα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ Γρηγόριος ως εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Καβάλας Αντιπλοίαρχου κ. ΒΡΥΖΑ Αθανάσιου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αστυνόμος Α΄ κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Καβάλας κ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Στυλιανός.  

Η Ένωσή μας θα συνεχίζει να στηρίζει και να ενθαρρύνει συλλογικές προσπάθειες που αγγίζουν ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, προωθούν τη συνεργασία μεταξύ των φορέων και επιμορφώνουν τα στελέχη του Σώματος και την τοπική κοινωνία.

Latest news

Related news