.
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Food Truck Festival στον Δήμο Παγγαίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Food Truck Festival του Δήμου Παγγαίου. Μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν την Ελευθερούπολη για να απολαύσουν τα ξεχωριστά εδέσματα και να διασκεδάσουν με τα μουσικά ακούσματα που διοργανώθηκαν.

Μία πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης σε συνεργασία με το Σωματείο street foods in Greece και με την αρωγή του Δήμου Παγγαίου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Καβάλας. Ένα τριήμερο event γεύσης και ψυχαγωγίας που πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή μας το περασμένο έτος, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Έτσι, το 2024 επέστρεψε, ανανεωμένο και διευρυμένο, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές γευστικές εμπειρίες από διάφορα σημεία εντός και εκτός συνόρων, καθώς και τη δυνατότητα ψυχαγωγίας με το τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων. Την παράσταση «έκλεψε» το νεανικό συγκρότημα Onirama,το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος και οι συνεργάτες του στηρίζουν έμπρακτα όλες τις δράσεις που στοχεύουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας, η οποία έχει πολλαπλά οφέλη για το σύνολο των πολιτών!

Και του χρόνου με υγεία!

Latest news

Related news