.
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Με επιτυχία η πραγματοποιήθηκε 6η διοργάνωση του Palio 3on3

Η 6η διοργάνωση του Palio 3on3 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από τη διεξαγωγή 103 αγώνων!

Νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Villa Romantica (Ναούμης, Μαστόρος, Γοργόνης, Λογοθέτης) κερδίζοντας στον τελικό τους Μπάσχετους (Βασιλόπουλος, Πρασίνης, Πρεμέτης, Φασουλάς)! Στην τρίτη θέση κατάφεραν να φτάσουν οι Yessir (Γεμεντζόπουλος, Μπιλμπίλης, Παπουτσής, Μπαής), ξεκινώντας μάλιστα από την κατηγορία Teens, ενώ τέταρτοι τερμάτισαν οι Πρεμετίερς (Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γούδας, Βερβελιθάνος)! Στις επιμέρους κατηγορίες, νικήτριες των Γυναικών ήταν οι Quad Squad (Γινικοπούλου Μ., Γινικοπούλου Β., Τσακιρίδου), νικητές Teens τα Φονικά Βουνά (Χιμένα, Νικολάου, Σιναπούδης, Φλωρέλης), Youth οι Villa Romantica και Veterans οι W29 (Πενταζίδης, Καραποστόλου, Γαζέτης)! Μεγάλος και διπλός νικητής των διαγωνισμών του τουρνουά αναδείχθηκε ο Παπουτσής Ν., κερδίζοντας και στα Τρίποντα και στο νέο διαγωνισμό του Knock Out!

Η φετινή συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε ακόμα και τον περσινό αριθμό, φτάνοντας τις 53, με παρουσία ξανά (ακόμα περισσότερων) αθλητών από γειτονικές και όχι μόνο πόλεις, ενώ ο κόσμος γέμισε το γήπεδο του πάρκου και τις τρεις ημέρες για να παρακολουθήσει τους αγώνες!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και φέτος για την αγάπη που έχετε δείξει στην προσπάθεια μας αυτή, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και προσπαθούμε να διορθώνουμε τα όποια λάθη γίνονται κάθε φορά με καλή διάθεση και πρόθεση απέναντι σε όλους! Ξεκίνησε και παραμένει μια ερασιτεχνική (όχι με την κακή έννοια αλλά και με ό,τι αυτό συνεπάγεται) προσπάθεια, που στόχο έχει να αναδείξει και να προβάλλει το μέρος στο οποίο ζούμε μέσα από το αγαπημένο μας άθλημα! Παραμένουμε επίσης ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε προτάσεις ή παρατηρήσεις υπάρχουν για τη βελτίωση της εμπειρίας του τουρνουά, είτε από την πλευρά των διαγωνιζόμενων, είτε από την πλευρά των θεατών! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αθλητές και τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, τους χορηγούς του τουρνουά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παληού “Μέγας Αλέξανδρος” και το Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala για την υποστήριξη! Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία!!!

Latest news

Related news