.
Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Οι εθνικές εκλογές δεν επηρεάζουν το τελείωμα της σχολικής χρονιάς, υποστηρίζει ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ, Σωτήρης Τότης

Στην τελική ευθεία πριν τις εξετάσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια της Καβάλας. Ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Σωτήρης Τότης σημείωσε πως οι επικείμενες εθνικές εκλογές δεν επηρεάζουν την όλη διαδικασία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε στην τελική ευθεία. Σε λίγο θα έχουμε τις εξετάσεις στα γυμνάσια και τα λύκεια και στη συνέχεια, στη 1 Ιουνίου, ξεκινάνε οι Πανελλήνιες. Απ’ ό,τι ξέρω έχουν φτιαχτεί όλες οι επιτροπές που χρειάζονται για τις Πανελλήνιες και πιστεύω ότι υπηρεσιακά θα είμαστε έτοιμοι, άσχετα αν τώρα βρισκόμαστε σε μια εκλογική διαδικασία. Τα σχολεία με το προσωπικό που έχουν μπορούν να κάνουν τη δουλειά που πρέπει.

Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν άλλαξε κάτι από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές. Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, δεν γίνονται συζητήσεις, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του και είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεάσουν κάπου. Όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε για να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά, θα γίνουν κανονικά».

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Για την σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται είπε ότι «ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες δύο. Ήταν πολύ καλύτερη για την ακρίβεια. Ήμασταν στο σχολείο, με τους μαθητές μας και πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια της καραντίνας.

Δεν ήταν καλό για κανέναν αυτό που συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια. Γι’ αυτό βλέπουμε και πολλά κατάλοιπα. Κάποιες παραπάνω επιθετικότητες ίσως να προέρχονται από αυτό. Να ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και όλα τα υπόλοιπα νομίζω ότι είμαστε ικανοί να τα βάλουμε σε μία σειρά και να προχωρήσουμε».

Latest news

Related news