.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη

Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Παύλο Μαρινάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο Παύλος Μαρινάκης περιοδεύει στην ΠΕ Ροδόπης στο πλαίσιο της καμπάνιας για τις Ευρωεκλογές, που θα γίνουν την Κυριακή 09 Ιουλίου. Τον κ. Μαρινάκη συνόδευσαν στην περιοδεία του ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης.

Στη συζήτηση που έγινε στο γραφειο του Περιφερειάρχη συζητήθηκε η προοπτική της Περιφέρειας ΑΜΘ, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών σε όλη την επικράτεια της αλλά και η σημασία των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην χάραξη πολιτικής αναπτυξιακού χαρακτήρα από τη Διοίκηση.

Latest news

Related news