Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Παναγιωτόπουλος, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Στυλιανίδης «ανοίγουν» την Νυμφαία

Τελικά το θέμα που απασχολεί όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ σχετικά με το κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, φαίνεται ότι έλυσαν ο ΥΕΘΑ και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους συναδέλφους του Μακάριο Λαζαρίδη και Ευρυπίδη Στυλιανίδη καθώς και με την βοήθεια του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφειου Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο ΥΕΘΑ το βραδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου δήλωσε για το θέμα:

Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαια Ροδόπης.

Οι φωτογραφίες είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας κ του Μηχανικού του ΕΣ που ηλεγξαν τον χώρο κ προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε κ υπέδειξε το χώρο .

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια, κατασκευής στεγάστρου κ περίφραξης, υδροδότησης κ ισοπέδωσης του γύρω χώρου.

Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό κ θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί κ να συντονιστεί αυτο το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα , έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές , δηλ στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου κ συντόνισαν τις προσπαθειες τους , όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.

Ετσι πρέπει να γίνεται, κ έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, κ ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει …)

Latest news

Related news