.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανοίγει θέμα ηγεσίας μετά τις Ευρωεκλογές – Έντονη η αμφισβήτηση Ανδρουλάκη

Θέμα ηγεσίας ανοίγει η ευρωκάλπη στο ΠΑΣΟΚ, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, με τον Νίκο Ανδρουλάκη πλέον να αμφισβητείται ανοικτά. Μάλιστα, κάτι τέτοιο φαντάζει ως λογικό, καθώς δεν κατάφερε να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, αποτυγχάνοντας να παρακινήσει τους εκλογείς που θεωρούν πως ανήκουν στον εν λόγω χώρο να στηρίξουν το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η στήλη, ενδέχεται να βρισκόμαστε ενώπιον εξελίξεων που θα οδηγήσουν τον πρόεδρο του κόμματος να πρέπει να επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος Κασσελάκης πέρασε κάτω από τον πήχη, στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται (πλέον) αντιμέτωπος με την αμφισβήτησή του. Και είναι λογικό να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που όχι μόνο δεν κατάφερε να ηγηθεί του χώρου, αλλά απεναντίας έδειξε ότι ως πρόσωπο αδυνατεί να παρακινήσει τις μάζες του χώρου. Κάποιοι λένε ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ θα είναι τέτοιες, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν ακόμη και σε επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος.

Latest news

Related news