.
Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον πατέρα του που έπαθε ανακοπή: “Θα το πληρώσουν ακριβά”

Δύσκολες ώρες περνάει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο πατέρας του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας. Πριν από 15 ημέρες ο πατέρας του ηλικίας 78 ετών μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του ποδιού του, έχει διαβητικό πόδι. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όμως δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν οι γιατροί και του είπαν να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Ο πατέρας του υπεβλήθη σε χειρουργείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, τις επόμενες ημέρες πήγαινε καλά, όμως την έκτη ημέρα έκανε αποκορεσμό. Του τοποθέτησαν μεγαλύτερες μάσκες γιατί δεν κράταγε οξυγόνο, εξηγεί ο κ. Καλλιάνος.

Ο αδερφός του κ. Καλλιάνου είναι γιατρός και ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο για να τον δει. Ζήτησε από τους γιατρούς να μπει στη ΜΕΘ γιατί δεν θα συνέχιζε να είναι καλά. «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μαζί με όλη την ομάδα του νοσοκομείου την οποία θα βγάλω στον αέρα σε λίγες ημέρες μας είπαν δεν υπάρχει λόγος να διασωληνωθεί. Υπογράφουμε όλοι μας ότι είναι πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τους βάλουν σε ΜΑΘ και δεν τον βάζανε», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Τελικά ο πατέρας του σήμερα έκανε ανακοπή και μπήκε στην εντατική. «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν αυτοί οι άνθρωποι από μένα και τον αδερφό μου. Εύχομαι να τα καταφέρει ο πατέρας μου, αν και είναι πολύ δύσκολο πια.
Όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν τους αξίζει τέτοιο τέλος», λέει συγκινημένος ο κ. Καλλιάνος.

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιάνος.

Latest news

Related news