.
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, στο περιθώριο επίσκεψής του στον Έβρο με αντικείμενο τοπικά θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών, την έναρξη των διαδικασιών για το ψηφιακό σήμα και τα δρομολογημένα έργα σύνδεσης οπτικής ίνας και αύξησης των ταχυτήτων του διαδικτύου και την ψηφιοποίηση των αρχείων του Κτηματολογίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης και ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Κώστας Αλεξανδρής, οι οποίοι έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα των κτηματολογικών εγγραφών στα σύνορα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κυρανάκης ανέφερε σχετικά, “Είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και σε συνεργασία επίσης με τους βουλευτές του νομού. Θα βεβαιωθούμε ότι οι κτηματολογικές εγγραφές είναι σωστές και οι ιδιοκτήτες των γεωτεμαχίων στα σύνορα θα έχουν κατοχυρωμένα τα δικαιώματά τους έναντι όλων”.

Latest news

Related news