.
Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Συνάντηση της διοίκησης του Δήμου Παγγαίου με τους Συλλόγους Επαγγελματιών στην Δ.Ε Ορφανού και Ελευθερών αναφορικά με την τουριστική περίοδο

Χθες και σήμερα ( 4-5 Μαΐου ) πραγματοποίησε μαζί με συνεργάτες του ο Δημαρχος Παγγαίου Φιλιππος Αναστασιάδης συναντήσεις με τους Συλλόγους Επαγγελματιών στην Δ.Ε Ορφανού και Ελευθερών αντίστοιχα αναφορικά με την Τουριστική Περίοδο και όχι μόνο.
Στις εν λόγω συναντήσεις έλαβε χώρα ένας εποικοδομητικός διάλογος. Τέθηκαν αρκετά θέματα, δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες και εκφράστηκαν απόψεις στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας. Τέλος, έκανα μία συνοπτική ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων ενώ ενημέρωσα τους πολίτες για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Στόχος της διοικησης είναι το αύριο για έναν Δήμο Παγγαίου σύγχρονο, φιλικό και παραγωγικό για τους Δημότες και τους Επισκέπτες του. Βάζουμε πλάτη στα προβλήματα των Επαγγελματιών μας ώστε να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά τους, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες !

Καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του ανάφερε ο Δημαρχος, πέτυχε πολλά. Η άρτια συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους δημοτικούς υπαλλήλους, λοιπούς συνεργάτες και η άμεση επαφή με όλους εσάς αποτέλεσαν δύο από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας. Ο αγώνας μας συνεχίζεται…

Latest news

Related news