.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Συνάντηση του Μάκη Παπαδόπουλου με τον Σπύρο Ιγνατιάδη

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συναντώ ξανά στην Καβάλα τον Σπύρο Ιγνατιάδη, Σύμβουλο Στρατηγικής και Διεθνοποίησης Επιχειρήσεων και Διευθυντή Στρατηγικής Ανάπτυξης & Λειτουργίας της IDS CONSULTING, με την ευκαιρία της ημερίδας ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ που διοργάνωσε χθες η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Σπύρος έχει μία πολύ μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία σε προγράμματα χρηματοδότησης Δήμων και επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στους τομείς της εξωστρέφειας και της ψηφιακής προσαρμογής. Τον είχαμε συστήσει στο κοινό της Καβάλας τον Νοέμβριο του 2022, με την ημερίδα που είχαμε διοργανώσει ως παράταξη για τις “Έξυπνες Πόλεις” και την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων, με τη συμμετοχή και της ΑΜΑΖΟΝ.

Η εξωστρέφεια αποτελεί βασικό συστατικό ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας. Χωρίς εξωστρεφείς επιχειρήσεις, η οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Η Καβάλα ωστόσο αποτέλεσε και αποτελεί έναν σημαντικό πόλο έλξης καινοτόμων επιχειρήσεων, με διεθνή δραστηριότητα.

Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, και τους αρμόδιους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Αλέξανδρο Ιωσηφίδη (Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας) και Χάρη Δαλκίτζη (Διεθνών Σχέσεων, Διαπεριφερειακών Συνεργασιών και Εξωστρέφειας) για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν μία ημερίδα με αυτό το θέμα, και μάλιστα στην Καβάλα.

Latest news

Related news