.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Συνέδριο ΝΔ- Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Οι σύμμαχοί μας, μας σέβονται, οι αντίπαλοί μας, μας υπολογίζουν”

“Η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας συνεχίζεται. Οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε εγρήγορση και συνδράμουν το έργο της κυβέρνησης όπου χρειάζεται, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

“Οι σύμμαχοί μας, μας σέβονται, οι αντίπαλοί μας, μας υπολογίζουν”, δήλωσε ο κ. παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι η αμυντική θωράκιση της χώρας είναι βασικός στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε στη θεματική ενότητα “Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων, με ταχύτητα, με αποτελεσματικότητα και με διαφάνεια. Είπε επίσης ότι στις δύσκολες στιγμές το υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνδράμει την κρατική μηχανή. Μάλιστα έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την ντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

“Παραμένουμε σε εγρήγορση, αλλά και αναβαθμίζουμε την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων”, προσέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Latest news

Related news