.
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Συνένωση της Λέσχης Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας (ΛΟΧ Καβάλας) με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την απόφαση της Λέσχης Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας (ΛΟΧ Καβάλας) να συνενωθεί με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας 1933.

Με την απόφαση αυτή αλλά και με την συνένωση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας με τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας που είχε προηγηθεί το περασμένο καλοκαίρι, ολοκληρώνεται η ενοποίηση όλων των ορειβατικών συλλόγων της πόλης μας σε έναν ενιαίο φορέα με την επωνυμία «Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933». Θυμίζουμε ότι το 1933 είναι το έτος της ίδρυσης του πρώτου ορειβατικού συλλόγου της Καβάλας.

Πιστεύουμε ότι ο ενιαίος πια σύλλογος που ενώνει όλες τις δυνάμεις και τις τάσεις του ορειβατικού κόσμου της πόλης, μεγάλος και ισχυρός, με παρακαταθήκη το πλούσιο και ιστορικό παρελθόν του, θα συνεχίσει την ανάπτυξη και ανάδειξη των αθλημάτων της ορειβασίας, της αναρρίχησης, του ορεινού τρεξίματος αλλά και των υπολοίπων ορεινών δραστηριοτήτων και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προστασία του φυσικού ορεινού περιβάλλοντος, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του αλλά και από τις αξίες του ορειβατικού πνεύματος

Latest news

Related news