Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Συνεργασία Ενιαίας Σχολκής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας και Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Καβάλας

Oι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αρκετούς τομείς της ζωής μας, ένας από τους οποίους είναι και η εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης πολλές οικογένειες τελειόφοιτων μαθητών Λυκείου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καλούνται να ξεπεράσουν επιτυχώς μια δύσκολη και στρεσογόνο διαδικασία.

Η Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, κατανοώντας την αναγκαιότητα υποστήριξης των συγκεκριμένων οικογενειών, πρότεινε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας να παράσχει ειδικές συμβουλές σε όσες μητέρες υποψηφίων μαθητών το επιθυμούν, προκειμένου να διαχειριστούν το άγχος της τρέχουσας περιόδου.

Η εν λόγω πρόταση έγινε αποδεκτή με θέρμη από το επιστημονικό προσωπικό της δομής και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους Διευθυντές όλων των Λυκείων του Δήμου Καβάλας.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7:00 – 15:00 στα τηλέφωνα του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας:

2513500441, 2513500442 και 2513500443.

Latest news

Related news