.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Τα 100 χρόνια του γιορτάζει το Τεχνικό Επιμελητήριο και στην Καβάλα

Στην ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., Σωτήρης Λαζαρίδης.

”Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας συμπλήρωσε τον Νοέμβριο του 2023, 100 χρόνια από την ίδρυσή του και μέσα στο 2024 θα πραγματοποιηθούν κάποιες εκδηλώσεις, με τις οποίες θα φέρει πιο κοντά τους μηχανικούς των τοπικών κοινωνιών, αλλά κυρίως θα φέρει κοντά του και το κοινό, ώστε να μάθει για το έργο και την ιστορία του Τ.Ε.Ε., που εδώ και 100 χρόνια συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Λαζαρίδης.

ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

”Στο πλαίσιο αυτό του εορτασμού αυτού, μία κινητή μονάδα, στην οποία μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο μας. Η κινητή μονάδα θα βρεθεί την Τετάρτη (20/3) στην Δράμα, στον χώρο του Διοικητηρίου, όπου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και οι μηχανικοί, να την επισκεφτούν, να ενημερωθούν και να παρουσιαστούν όλες αυτές οι δράσεις του Τ.Ε.Ε. Το ίδιο θα γίνει την Πέμπτη (21/3) και στην Π.Ε. Καβάλας στην πλατεία Κανάρη στο παραλιακό μέτωπο, όπου τις ίδιες ώρες με τη Δράμα θα είναι ανοιχτή για το κοινό η κινητή μονάδα και για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να ενημερώσουμε τους μαθητές και να προετοιμάσουμε τους μηχανικούς του μέλλοντος”, σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

”Η ιστορία και η δράση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε αυτά τα 100 χρόνια της παρουσίας του, συνδέονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Το σύνθημά μας που καλύπτει αυτόν τον εορτασμό, είναι ”100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε”. Η συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπως γνωρίζει όλη η ελληνική κοινωνία, είναι αποφασιστική στην ανασυγκρότηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους και διαδραματίζει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο θα έλεγα στην ενίσχυση των μηχανικών, της πολιτείας και της κοινωνίας”, ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Λαζαρίδης.

Latest news

Related news