.
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Την έντονη δυσαρέσκειά του, για το γεγονός της έλλειψης συνεργασίας με τον Δήμο Καβάλας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Στράτος Μακρογιαννίδης

Την έντονη δυσαρέσκειά του, για το γεγονός της έλλειψης συνεργασίας με τον Δήμο Καβάλας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Στράτος Μακρογιαννίδης.

”Οι σχέσεις μας με τον Δήμο Καβάλας δεν είναι καλές. Δεν μας βλέπει καθόλου ο δήμος. Γι’ αυτό και δημιουργούνται κάποια οικονομικά θέματα στο Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας”, ανέφερε αρχικά ο κ. Μακρογιαννίδης.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

”Δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας. Δεν είναι κοντά μας καθόλου, δεν μας βλέπει καθόλου. Είμαστε εντελώς παρατημένοι. Ό,τι αιτήματα έχουμε καταθέσει για να διευκολύνουμε την επιβατική κίνηση, καθώς επίσης και να μεταφέρουμε κάποιες στάσεις, δεν υπάρχει απολύτως καμιά συνεννόηση με τον δήμο Καβάλας. Μας έχει διαγράψει ο δήμος! Όσες φορές επιχείρησα να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί τους, δεν κατέστη εφικτή αυτή η επικοινωνία. Σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχει αρωγή από τους τοπικούς φορείς, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τέλος, όσον αφορά την επιβατική κίνηση στη διάρκεια της θερινής περιόδου, ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε ότι ”δεν είναι καλή περίοδος το καλοκαίρι για το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, καθώς πέραν από την γραμμή Καλαμίτσα – Μπάτης, η επιβατική κίνηση είναι υποτονική. Το καλοκαίρι δεν είναι καλές οι συνθήκες για την οικονομική μας επιβίωση. Μπορώ να πω ότι τον χειμώνα τα πράγματα για το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας είναι πολύ καλύτερα, καθώς έχουμε τους φοιτητές, αλλά και τα μαθητικά δρομολόγια κι άρα είμαστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απ’ ό,τι τώρα”.

Latest news

Related news