Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Την Κυριακή 18 Ιουλίου οι εκδηλώσεις πριν τιμήν του Δημήτρη Τσαμκιράνη

Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 θα τελεστεί μνημόσυνο προ τιμήν του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Πεζικού Δημητρίου Τσαμκιράνη 1973 Β’ ΕΣΣΟ στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου στην Τοπική Κοινότητα Ελευθερών.

Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός Δημήτριος Τσαμκιράνης, με καταγωγή από τις Ελευθερές Καβάλας, γεννήθηκε το 1953 και σκοτώθηκε στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου του 1974, στα τραγικά γεγονότα της εισβολής, κατά τρόπο που μόνο θλίψη γεμίζει.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη στην Τοπική Ενότητα Ελευθερών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

7.00 π.μ.-10.30 π.μ. Όρθρος -Θεία Λειτουργία-Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Τοπική Κοινότητα Ελευθερών.

10.30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη στην Τοπική Ενότητα Ελευθερών.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν από πέρσι εξαιτίας της COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις εκτός σταδίου διοργανώσεις όπου μεταξύ άλλων ορίζεται συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων οι οποίοι πρέπει να έχουν αρνητικό μοριακό τεστ (RT-PCR) ή αρνητικό τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test) εντός 48ώρου πριν τον αγώνα, απαγορεύεται η παρουσία θεατών καθώς επίσης και οι τελετές απονομών, δεν θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου.

Latest news

Related news