.
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2023 ο Α.Μ.Σ. Πολυστύλου, σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, και τη συμμετοχή της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του Κεραυνού Κρηνίδων και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας, καθώς εκτός από το θέαμα που πρόσφεραν, κατάφεραν να στείλουν και ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.
Πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, και την πρόσφατη απώλεια του 13χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννη Γιαννικόπουλου.

Τα έσοδα του εν λόγω τουρνουά θα ενισχύσουν την όμορφη πρωτοβουλία “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” για το Πάσχα, την οποία καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καβάλας, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας αναδείχτηκε η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων, ενώ αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι δόθηκαν και στις υπόλοιπες ομάδες.
Μετά το πέρας των αναμετρήσεων, οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά τίμησαν τον Δήμαρχο Καβάλας, για τη συμβολή στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Latest news

Related news