.
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Το Δ.Λ.Τ.Θ ευχαριστεί τον Ναυαγοσώστη για τη διάσωση του 13 χρόνου κοριτσιού σε παραλία του Λιμένα Θάσου

Αναφορικά με το περιστατικό του 13χρόνου κοριτσιού που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα από τον επαγγελματία ναυαγοσώστη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου (Δ.Λ.Τ.Θ), Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουνίου από την παραλία «Λιμανάκι» στο Λιμένα Θάσου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας δήλωσε τα εξής:
«Η εν λόγω παραλία ανήκει στην αρμοδιότητα του Δ.Λ.Τ.Θ.
Το Δ.Λ.Τ.Θ, με αίσθημα ευθύνης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ως όφειλε, προχώρησε έγκαιρα στην ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την τοποθέτηση επαγγελματία ναυαγοσώστη με τον απαιτούμενο αναγκαίο εξοπλισμό για την ασφάλεια των λουόμενων από 1/6 έως και 30/9/2023.
Ως Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον ναυαγοσώστη Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο που ανέσυρε από τη θάλασσα και προσέφερε με αξιέπαινο επαγγελματισμό τις πρώτες βοήθειες στο ανήλικο κορίτσι ώστε να διασωθεί η ζωή του.
Η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου εκφράζει την περηφάνια και την ικανοποίηση της για την συνεργασία της με εξαίρετους επαγγελματίες προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών της Θάσου».

Latest news

Related news