.
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα ταλαιπωρεί και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Εφιαλτικό είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Κώστας Πανταζής σημείωσε πως τα δρομολόγια τους καθυστερούν λόγω αυτής της κατάστασης και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ειδικά αυτές τις μέρες με τις βροχές η κατάσταση ήταν δύσκολη στους δρόμους. Φυσικά το Αστικό ΚΤΕΛ αντιμετωπίζει πιο πολλά προβλήματα καθώς δουλεύει μέσα στην πόλη. Τα δικά μας προβλήματα είναι στην έξοδο, τις μεσημεριανές ώρες. Είναι ορατό, πλέον, το πρόβλημα, το βλέπουμε κι εμείς. Καθυστερούν έτσι τα δρομολόγιά μας».
ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Για την κίνηση του καλοκαιριού είπε ότι «ο Αύγουστος ήταν ικανοποιητικός για μας, αν και μας τα χάλασε λίγο ο καιρός. Η καλοκαιρινή περίοδος φαίνεται να έχει τελειώσει νωρίτερα με αυτές τις βροχές. Είχαμε βέβαια προσδοκίες για πολλά περισσότερα, αλλά ήταν τόσο ώστε να κινηθούμε, να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι πάλι με την αύξηση της τιμής των καυσίμων. Τα πετρέλαια ανεβαίνουν καθημερινά, τα μηνύματα δεν είναι καλά κι αυτό ανεβάζει πολύ τα έξοδά μας. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για μας, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Τα τελευταία 2,5-3 χρόνια έχουμε περάσει πολλά κι είμαστε όλο προβλήματα».
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Πρόσθεσε ότι «την Τετάρτη είχαμε κάποια προβλήματα με τα δρομολόγια προς και από Αθήνα, που έγιναν μετ’ εμποδίων λόγω των βροχοπτώσεων. Έκλεισε η Εθνική Οδός, άνοιξε ξανά, αλλά ευτυχώς όλα τα δρομολόγια εκτελέστηκαν».

Latest news

Related news