.
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης έναντι του νοσοκομείου

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος, υπέγραψαν το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2024, την προγραμματική σύμβαση για τη διαμόρφωση τμήματος του χώρου στάθμευσης έναντι του νοσοκομείου Καβάλας.

Η παρέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Ο Δήμος Καβάλας παρεμβαίνει με τα μηχανήματα του για να βοηθήσει στις χωματουργικές εργασίες και όπου αλλού χρειαστεί, προκειμένου το πρόβλημα του πάρκινγκ στο νοσοκομείο Καβάλας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να μας βοηθήσει και η Περιφέρεια, εντάσσοντας το σχετικό έργο στο ΕΣΠΑ”.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Θεωρώ ότι η σημερινή είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς από μια λύνουμε σε μεγάλο το πρόβλημα του πάρκινγκ στο νοσοκομείο, με τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας, και από την άλλη, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Δασαρχείου, προχωρά ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου. Έτσι, αφενός μεν θα προσφέρουμε περισσότερες θέσεις στάθμευσης στους ασθενείς και τους συνοδούς τους και από την άλλη θα προστατέψουμε τις εγκαταστάσεις μας, σε περίπτωση που εκδηλωθεί πυρκαγιά. Όταν συνεργάζονται οι φορείς, πάντα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα”.

Latest news

Related news