Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Φίλιππος Αναστασιάδης: Κατασκευή δεξαμενής, δικτύου, εγκαταστάσεων επεξεργασμένων λυμάτων και έργων αναβάθμισης ΕΕΛ Ορφανού

Όταν η μετάβαση σου στην Αθήνα συνοδεύεται με μια τόσο καλή είδηση , πως να μην έχεις διάθεση να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο .

Μάλιστα για ένα έργο το οποίο θα βελτιώσει το οικολογικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής μας και παράλληλα στα πλαίσια της Πρασινης κυκλικής οικονομίας θα ενισχύσει την τοπική αγορά .

Εργο ιδιαίτερα πρωτοποριακό διότι με την ολοκλήρωση του θα πετυχαινουμε μετά από ειδική και καινοτόμο διαδικασία να επεξεργαστούμε τις χιλιάδες κυβικά λυμμάτων από την ΕΕΛ Ορφανού , τα οποία θα κατέληγαν διαφορετικά στην θάλασσα και να τα διαθέτουμε για την άρδευση των κτημάτων της περιοχής. Πέρα από το ολοκληρωμένο σύστημα τριτοβάθμιας επεξεργασίας που θα κατασκευαστεί , μέσα από αυτή τη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή αντλιοστασίου μεταφοράς του νερού , δικτύων , δεξαμενής απόθεσης καθώς και δικτύων διανομής .

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 3.400.000 €

Ανάλογη πρόταση ετοιμάζουμε για την επέκταση και εκσυχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού της Ν. Περάμου .(Ν.Ηρακλιτσα -Ν.Πέραμος -Αγιος Ανδρεας -Ελευθεραι-Ελαιοχωρι )

Latest news

Related news