Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λειτουργούν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λειτουργεί η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της κ. Απόστολο Βαγενά η κατάσταση με την πανδημία είναι απολύτως ελεγχόμενη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα σχολεία λειτουργούν ικανοποιητικά στο μέτρο της κατάστασης που υπάρχει. Κρούσματα covid υπάρχουν αλλά όχι πολλά και όλη η διαδικασία προχωράει με κανονικό ρυθμό. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουσμάτων. Γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση τα τεστ και με αυτόν τον τρόπο ελέγχεται και η πιθανή διασπορά. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά».

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Για το δικαστικό θέμα που είχε είπε ότι «στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Δόξα τω Θεώ έληξε αμετάκλητα η υπόθεση με την εισήγηση της Εισαγγελίας για αθώωση και την ομόφωνη απόφαση. Ο δικηγόρος μου, κ. Γιάννης Μούτλιας έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν υπήρχε εξ αρχής κανένα πρόβλημα και επιβεβαιώθηκε στο δικαστήριο. Αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της εργασίας μας, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ένα υπηρεσιακό θέμα. Αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ για να διακονούμε την παιδεία και την εκπαίδευση των παιδιών. Μέσα στα πλαίσια αυτά φροντίζουμε να παρέχεται καλύτερη παιδεία στα παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Latest news

Related news