.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ώρα Δημιουργίας: Συνάντηση με τον Σύλλογο Παναγίας

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς και συλλόγους του δήμου Καβάλας, η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ιωσηφίδου συναντήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα με το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου της Παναγίας “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ”.
Παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Φώτη Λαζαρίδη και υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων της ΩΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τέθηκαν καίρια θέματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της παραδοσιακής αυτής συνοικίας και ζητήθηκε απο την κ. Ιωσηφίδου, απο την θέση της Δημάρχου την επομένη των εκλογών, να δείξει την αμέριστη μέριμνά της στην πιο όμορφη περιοχή της πόλης της Καβάλας, που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε “εγκατάλειψη”.
Θέματα όπως καθαριότητα, φωτισμός, λειτουργία καταστημάτων εστίασης, θέσεις πάρκινγκ, πρόσβαση, εύρυθμη πρόσβαση σε οχήματα ΠΥ και ΕΚΑΒ, καθαρισμός οικοπέδων καθώς επίσης πολιτιστική παρουσία και εκδηλώσεις στην περιοχή, τέθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο, η οποία ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού της για την συνοικία , δείχνοντας την ευαισθησία και την αμέριστη προσοχή της, για την ανάπτυξη της.

Latest news

Related news