Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

1ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωτάθληματος MOTOCROSS στις Κρηνίδες

Εντυπωσιακές εικόνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του δίκυκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην πίστα MOTOCROSS των Κρηνίδων!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος MOTOCROSS (16 και 17 Απριλίου), 130 μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν και να πετύχουν χρόνους που θα δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τη φετινή διοργάνωση.

Η άψογη διοργάνωση οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του Α.Μ.Ο.Κ., οι Δημήτρης Σαρρίδης και Δημήτρης Γιουρετσικλής, καθώς και δεκάδες εθελοντές από τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Την πρώτη ημέρα των παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για το αποτέλεσμα και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα είναι στο πλευρό του Προέδρου του Α.Μ.Ο.Κ., Θέμη Καλπακίδη και της Προέδρου της ΜΟΤ.Ο.Ε., Μαρίας Τσεσμελή, και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Latest news

Related news