Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

14ο kids Open Taekwon do στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξάνδρα Δήμογλου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5) ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, προκειμένου να αναφερθούν στη 14η διοργάνωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, από τις 09:00 έως 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι “η συγκεκριμένη διοργάνωση προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από τη βόρεια Ελλάδα” και πρόσθεσε “η σημερινή δημοτική αρχή στηρίζει στην πράξη την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και επενδύει στον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος, συν τοις άλλοις, ενισχύει και την αγορά της Καβάλας”.

Ο κ. Παλτόγλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, για τη στήριξη και τόνισε με έμφαση ότι “την Κυριακή θα βρίσκονται στην πόλη μας περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές, μαζί με τους γονείς τους, από διάφορες περιοχές της χώρας, γεγονός που δείχνει ότι το KIDS OPEN έχει γίνει πλέον θεσμός”.

Latest news

Related news