.
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

3,450 ευρώ είναι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση του Γιάννη Σαρρή ενισχύοντας για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα με τον καρκίνο

3,450 ευρώ είναι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη χθεσινή δράση του επιχειρηματία Γιάννη Σαρρή ενισχύοντας για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα με τον καρκίνο.

Φέτος το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα πάει εξ ολοκλήρου στην Ογκολογική Κλινική του Θεαγενείου , όπως και στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαρρής ανέφερε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ,όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο σήμερα να επιτευχθεί αυτός ο ιερός σκοπός και στόχος !! Ιδιαίτερα τον Σύλλογο εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν.Καβαλας καθώς και τον Όμιλο Inner Wheel Καβάλας !!! Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «»ΠΝΟΗ»»”

” Την ξεχωριστή Ρεγγίνα Μακέδου που αποτελει παράδειγμα δύναμης και ελπίδας . Δεν μπορώ να παραλείψω την βοήθεια του Tsormpatzidis Marios αντιδημάρχου Ξάνθης καθώς και την ομάδα Δόξα Σταυρουπόλης όπου για αυτόν τον ιερό σκοπό συγκεντρωσαν 750 ευρώ !!! “

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν 3450 ευρώ”.

Latest news

Related news