Ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με πέντε επικουρικούς ιατρούς μετά από παρεμβάσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου

0
147
Ενισχύεται-το-Γενικό-Νοσοκομείο-Καβάλας-με-πέντε-επικουρικούς-ιατρούς-μετά-από-παρεμβάσεις-του-Νίκου-Παναγιωτόπουλου
Ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με πέντε επικουρικούς ιατρούς μετά από παρεμβάσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με πέντε επικουρικούς ιατρούς μετά από παρεμβάσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Μετά από στενή και εποικοδομητική συνεργασία του Βουλευτή Ν. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, εξασφαλίστηκε η διάθεση πέντε (5) επικουρικών ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενισχύοντας ουσιαστικά τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες της περιοχής.
Συγκεκριμένα, το νοσοκομείο ενισχύεται με δύο (2) χειρουργούς, έναν (1) γυναικολόγο, έναν (1) ουρολόγο και έναν (1) παθολόγο, καλύπτοντας κρίσιμες ανάγκες και συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης.
Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας και των συνεχών παρεμβάσεων του κ. Παναγιωτόπουλου προς το Υπουργείο Υγείας, καθώς και της άριστης συνεργασίας με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με γνώμονα την προστασία της υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ