
Στην Καβάλα βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου και αναβαθμισμένου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, καθώς και την έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος στεφανιογράφου.
Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να θέσει ζητήματα της περιοχής που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του υπουργείου Υγείας.
Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του, η λειτουργία των νέων υποδομών στο Νοσοκομείο Καβάλας αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Καβάλας και χρήζουν περαιτέρω παρεμβάσεων.
Η αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και η λειτουργία του στεφανιογράφου αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τις δυνατότητες του νοσοκομείου, προσφέροντας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση στους ασθενείς της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.